A A Lettergrootte

Berichten / oproepen van externen


Uitnodiging groepsgesprek over evaluatie van het KLIK portaal

Oproep voor ouders van kinderen van 0-18 jaar en jongeren van 12-18 jaar, die al KLIK gebruiken voor het consult met de zorgverlener in het ziekenhuis.

De VSOP werkt samen met de Psychosociale afdeling van het Emma Kinderziekenhuis AMC om kwaliteit van leven van kinderen met een chronische aandoening te verbeteren. KLIK is een portaal met online vragenlijsten die kinderen of hun ouders invullen (zogenoemde patient of parent reported outcomes) voorafgaand aan het consult. Met subsidie van het Zorginstituut wordt gewerkt aan verbetering van de KLIK website.

De onderzoekers van de psychosociale afdeling van het Emma Kinderziekenhuis in het AMC, willen graag met jongeren (12-18 jaar) en ouders van kinderen van 0-18 jaar die onder behandeling zijn (geweest) in een ziekenhuis de KLIK website evalueren. Daarnaast willen ze weten wat jongeren en ouders moeilijke onderwerpen vinden om te bespreken met de zorgverlener, bijvoorbeeld de kinderarts of verpleegkundige.

Op de volgende dagen in april kunt u en/of uw kind deelnemen aan een groepsgesprekken in het AMC :

  • Vrijdag 6 april van 09.30-11.00 uur
  • Dinsdag 10 april van 18.00-19.30 uur (NB: hier zullen broodjes en soep aangeboden worden)
  • Maandag 23 april van 19.00-20.30 uur

Wilt u meedoen of meer informatie? Lees dan de uitnodigingsbrief.


Oproep deelname survey 'Zwangerschap en bevalling'

Heeft u in de afgelopen 5 jaar een baby gekregen? Dan zouden onderzoekers heel graag uw ervaringen willen horen! 

Onderzoekers willen graag inzicht in de geboortezorg in verschillende landen. Daarom is een vragenlijstonderzoek uitgezet in 20 verschillende talen. De vragenlijst gaat over ervaringen van vrouwen tijdens hun laatste bevalling (in afgelopen 5 jaar). We hopen door dit onderzoek te weten te komen wat vrouwen vinden dat goed werkt en deze informatie te gebruiken om de zorg te verbeteren.
Meedoen? Ga naar de Babies born better vragenlijst

 

>>Berichten / oproepen van externen

Print