A A Lettergrootte

Nationale Conferentie Zeldzame Aandoeningen 2021

Op 1 december is er - na twee jaar van afwezigheid - weer een Nationale Conferentie Zeldzame Aandoeningen (NCZA). De conferentie staat dit jaar in het teken van een noodzakelijke Nationale Strategie Zeldzame Aandoeningen tot 2030, gebaseerd op een breed gedragen Visiedocument dat door de VSOP is opgesteld. 

Zoals het er nu uit ziet, kunnen patiëntvertegenwoordigers en het veld van onderzoek, zorg en beleid elkaar weer persoonlijk ontmoeten op locatie DoubleTree by Hilton Royal Parc te Soestduinen. Ook is er mogelijkheid de bijeenkomst online bij te wonen.

We hopen u te zien op de NCZA - in persoon of online - om met alle betrokken partijen te werken aan verbetering van de zorg voor, en positie van mensen met zeldzame aandoeningen. 

Aanmelden voor de NCZA 

 

De avond voorafgaand aan de conferentie vindt een feestelijk event plaats: VSOP 40+ en 100+, om te vieren dat we 40+ jaar oud zijn en meer dan 100 lidorganisaties hebben. Ook vindt op deze avond de uitreiking van de Zeldzame Engel Award plaats. Kent u een persoon die zich bijzonder heeft ingezet voor zeldzame aandoeningen? Nomineer hem of haar dan nu. Meer informatie over de Zeldzame Engel Awards.

Aanmelden voor deze avond

>NCZA 2021

Print