A A Lettergrootte

Ondersteuning VSOP

De VSOP staat klaar om patiëntenorganisaties te ondersteunen bij de beoordelingsprocedure. We geven advies, beantwoorden uw vragen en ondersteunen bij een achterbanraadpleging. U kunt via expertisecentra @ vsop.nl per mail uw vragen aan ons stellen, of onze telefonische hulplijn bellen. Deze is open op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9 en 17 uur: 035 - 603 4096. Of plan desgewenst een bel- of zoom-afspraak in op een moment dat voor u goed uitkomt.

Algemene informatie

Op 2 februari 2022 organiseerde de VSOP een online informatiebijeenkomst waarin aandacht was voor de historie, achtergronden en het waarom van de procedure. Deze bijeenkomst is terug te kijken.

Informatie over AIMS

Alle patiëntenorganisaties die zijn gekoppeld aan een of meerdere kandidaat-ECZA en daarover zijn geinformeerd, nodigen we uit voor de instructiebijeenkomsten waarin we uitleggen hoe het online systeem AIMS werkt en waar op gelet moet worden bij het beantwoorden van de vragen. De data hiervoor volgen nog.

Informatie over een achterbanraadpleging

In de beoordelingsprocedure is het belangrijk dat het bestuur van een patiëntenorganisatie op de hoogte is van de ervaringen van de achterban met het kandidaat-ECZA. Daarom organiseert de VSOP op maandagavond 2 mei 2022 (19-20.30 uur) een speciale voorlichtingsbijeenkomst over de achterbanraadpleging. Patiëntenorganisaties die een achterbanraadpleging overwegen, kunnen zich aanmelden

Laatst bijgewerkt op 20 april 2022