A A Lettergrootte

Ondersteuning VSOP

De VSOP staat klaar om patiëntenorganisaties te ondersteunen bij de beoordelingsprocedure. We geven advies, beantwoorden uw vragen en ondersteunen bij een achterbanraadpleging. U kunt via expertisecentra @ vsop.nl per mail uw vragen aan ons stellen, of onze telefonische hulplijn bellen. Deze is open op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9 en 17 uur: 035 - 603 4096. Of plan desgewenst een bel- of zoom-afspraak in op een moment dat voor u goed uitkomt.

Algemene informatie

Op 2 februari 2022 organiseerde de VSOP een online informatiebijeenkomst waarin aandacht was voor de historie, achtergronden en het waarom van de procedure. Deze bijeenkomst is terug te kijken.

Informatie over AIMS

Alle patiëntenorganisaties die zijn gekoppeld aan een of meerdere kandidaat-ECZA en daarover zijn geinformeerd, nodigen we uit voor een online instructiebijeenkomst op woensdagavond 8 juni. Tijdens deze bijeenkomst leggen we uit hoe het AIMS-systeem werkt en waar op gelet moet worden bij het beantwoorden van de vragen. Deze bijeenkomst is terug te kijken.

Informatie over een achterbanraadpleging

In de beoordelingsprocedure is het belangrijk dat het bestuur van een patiëntenorganisatie op de hoogte is van de ervaringen van de achterban met het kandidaat-ECZA. Daarom organiseert de VSOP op 2 mei 2022  een voorlichtingsbijeenkomst over de achterbanraadpleging. Deze bijeenkomst is terug te kijken.

Laatst bijgewerkt op 14 juni 2022