A A Lettergrootte

30 maart: Goed Gebruik Geneesmiddelen: Inzet op Impact

30-03-2023 t/m 30-03-2023 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Op donderdag 30 maart organiseert ZonMw het congres Goed Gebruik Geneesmiddelen 2023 'Inzet op Impact'. Het GGG-congres heeft tot doel het halen, brengen en delen van kennis en het opdoen van inspiratie.

In de plenaire sessies is er aandacht voor Drug repurposing en Impact
Plenair belichten verschillende sprekers de actuele onderwerpen: Drug repurposing, ofwel inzet van bestaande geneesmiddelen voor nieuwe toepassingen, en Impact, het realiseren en bestendigen van onderzoeksresultaten in de praktijk.

U kunt in 3 subsessierondes kiezen uit 18 onderwerpen
Het programma belicht zoals altijd de resultaten van ZonMw- en GGG-projecten in een breed perspectief en gerelateerd aan innovatieve projecten en actuele onderwerpen uit het veld.
In 3 rondes van ieder 6 subsessies staan onderwerpen op het programma als dure geneesmiddelen, MDL-onderzoek, leefstijl en duurzaamheid, kwetsbare ouderen en personalised medicine.

Het GGG-congres is interessant voor het gehele werkveld rondom geneesmiddelen
Het jaarlijkse GGG-congres is bij uitstek een plek voor uitwisseling van kennis rondom geneesmiddelen op het snijvlak van onderzoek, praktijk en beleid en is daarnaast een dag van ontmoeten, bijpraten en netwerken.

Kijk hier voor alle informatie en voor inschrijven

 

>>>30 maart: Goed Gebruik Geneesmiddelen: Inzet op...

Print