A A Lettergrootte

ECRD - 2020

14-05-2020 t/m 15-05-2020 Online

De ECRD is het grootste, door de patiënt geleide evenement voor zeldzame ziekten. Hier wordt op basis van dialoog, inspiratie en kennisuitwisseling samengewerkt om toekomstig beleid voor zeldzame ziekten vorm te geven.

De gezondheid van mensen met een zeldzame ziekte mag niet worden overgelaten aan geluk of toeval. Het ECRD 2020-thema ' De reis van patiënten met zeldzame ziekten in 2030 ' erkent dat het volgende decennium een ​​groot potentieel voor verbetering biedt en dat we, hoewel we de toekomst niet kunnen voorspellen, allemaal een rol spelen bij de voorbereiding daarop. Terwijl de EU haar toekomstige beleids- en uitgavenkaders vormgeeft, dient ECRD 2020 als een gelegenheid om op de 'pauzeknop' te drukken en de tijd te nemen om beleidsopties te co-creëren die kunnen leiden tot een betere patiëntenreis in 2030 en daarna.

Deelnemers aan de conferentie zullen van wereldexperts horen over: toekomstige trends op het gebied van diagnose, recht op toegang tot gezondheidszorg en medicijnen, zorgverlening, digitale gezondheid en de ontwikkeling, beoordeling en beoordeling van therapieën. ECRD 2020 zal de opkomende trends in best practices, veelbelovende technologieën en baanbrekend denken in de zes conferentiethema's in de schijnwerpers zetten.

Schrijf u nu in

Er vindt ook een pre-conferentiedag plaats op 13 mei. Lees hier meer over.

>>>ECRD - 2020

Print