A A Lettergrootte

Eindsymposium Samen beslissen

31-10-2018 Regardz, Eenhoorn meeting center (Amersfoort)

Hoe ontwikkel je zorgnetwerken, zorgplannen, kwaliteitsstandaarden en registraties voor zeldzame aandoeningen en hoe kunnen deze bijdragen aan het ‘samen beslissen’ van patiënt en zorgverlener?

Dit is het centrale thema van het symposium dat de VSOP op woensdag 31 oktober organiseert in ‘Eenhoorn meeting center’, Amersfoort.
In deze bijeenkomst presenteert de VSOP vier uitgebreide hulpmiddelen die het proces van ‘samen beslissen’ tussen arts en patiënt kunnen ondersteunen. Dit betreft modellen met uitgebreide instructies en handreikingen voor de ontwikkeling van zorgnetwerken, zorgplannen, kwaliteitstandaarden en registraties.
De bijeenkomst richt zich op patiëntvertegenwoordigers, medisch professionals en vertegenwoordigers van expertisecentra en iedereen die werkt aan, of wil gaan werken aan, de ontwikkeling van één van deze ‘instrumenten’.
Ook is de bijeenkomst van belang voor andere partijen en organisaties die actief zijn op het terrein van de kwaliteit van zorg voor zeldzame aandoeningen.

Het symposium duurt van 14.00 tot 17.00 uur (zaal open: 13.30 uur).
 

programma symposium

>>>Eindsymposium Samen beslissen

Print