A A Lettergrootte

Innovation for Health 2019

14-02-2019 t/m 14-02-2019 WTC Rotterdam

Breng de wensen van uw organisatie onder de aandacht van ontwikkelaars bij Innovation for Health op 14 februari 2019 in WTC Rotterdam

Om gezondheidsinnovaties te laten slagen is het van groot belang om de patiënt zo vroeg mogelijk te betrekken in het innovatieproces. De VSOP is supporting partner van Innovation for Health.Als partner/sponsor van Innovation for Health bieden we onze relaties graag de mogelijkheid om met korting deel te nemen aan deze vooraanstaande conferentie op 14 februari 2019 in WTC Rotterdam.

Tijdens Innovation for Health worden toonbeelden van innovaties voor de gezondheidszorg in de spotlight gezet onder meer dan 800 aanwezigen. Vele vooraanstaande wetenschappers, ondernemers en leidinggevenden presenteren op dit inspirerende event innovatieve ontwikkelingen en grensoverschrijdende ideeën in de gezondheidszorg en life sciences. Het is dé plek om op de hoogte gebracht te worden van de laatste trends, om ideeën uit te wisselen met innovatieve leiders, om nieuwe kansen voor samenwerking te identificeren en om geïnspireerd te raken door spannende ontwikkelingen in de healthcare & life sciences.
Meld u aan op www.innovationforhealth.eu en gebruik de vouchercode I4H1402VSOP om €50,- korting te krijgen op uw registratie.

De voucher code is geldig van 2 oktober 2018 tot en met 12 februari 2019, wees geïnformeerd dat vanaf 25 januari de ‘late fee’ van toepassing is.

Omdat het bij gezondheidsinnovaties van groot belang is dat de patiënt wordt betrokken in het innovatieproces, willen wij patiëntenorganisaties uitnodigen om een tafel te hosten waar bezoekers van de conferentie één-op-één meetings met u kunnen inplannen. Wij bieden deze mogelijkheid graag aan tegen het tarief van een non-profit ticket.

Het pakket omvat het volgende±

  • Uw eigen tafel voor één-op-één meetings 
  • Uw organisatie logo en informatie op de website en app
  • Uw logo in de conferentiegids 
  • 1 entreeticket voor de conferentie  

Early-bird tarief (tot 1 oktober): €225,- excl. BTW.Regulier tarief: €275,- excl. BTW.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met Manon de Jong (m.dejong@hyphenprojects.nl) of +31 303 55 80 . We hopen u te mogen verwelkomen op 14 februari tijdens Innovation for Health in WTC Rotterdam.

Schrijf nu in

>>>Innovation for Health 2019

Print