A A Lettergrootte

Innovation for Health 2019

14-02-2019 t/m 14-02-2019 WTC Rotterdam

Breng de wensen van uw organisatie onder de aandacht van ontwikkelaars bij Innovation for Health op 14 februari 2019 in WTC Rotterdam

Om gezondheidsinnovaties te laten slagen is het van groot belang om de patiënt zo vroeg mogelijk te betrekken in het innovatieproces. De VSOP is supporting partner van Innovation for Health. Innovation for health nodigt uw organisatie graag uit om deel te nemen aan haar zesde editie op 14 februari 2019 in WTC Rotterdam.

Innovation for Health is dé toonaangevende conferentie die jaarlijks 800+ bezoekers bij elkaar brengt uit industrie, wetenschap, overheid, finance en maatschappelijke organisaties met als doel bij te dragen aan een duurzame toekomst voor de gezondheidszorg.

Omdat het bij gezondheidsinnovaties van groot belang is dat de patiënt wordt betrokken in het innovatieproces, willen wij patiëntenorganisaties uitnodigen om een tafel te hosten waar bezoekers van de conferentie één-op-één meetings met u kunnen inplannen. Wij bieden deze mogelijkheid graag aan tegen het tarief van een non-profit ticket.

Het pakket omvat het volgende±

  • Uw eigen tafel voor één-op-één meetings 
  • Uw organisatie logo en informatie op de website en app
  • Uw logo in de conferentiegids 
  • 1 entreeticket voor de conferentie  

Early-bird tarief (tot 1 oktober): €225,- excl. BTW.Regulier tarief: €275,- excl. BTW.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met Manon de Jong (m.dejong@hyphenprojects.nl) of +31 303 55 80 . We hopen u te mogen verwelkomen op 14 februari tijdens Innovation for Health in WTC Rotterdam.

Download het inschrijfformulier

>>>Innovation for Health 2019

Print