A A Lettergrootte

Publiekscongres Proeven op mensen: moet dat? mag dat?

17-06-2017 Centre for Human Drug Research, Zernikedreef 8, Leiden.

Kunnen wij met dit geneesmiddel ziekten bestrijden? De enige manier om antwoord te krijgen op deze vraag, is om proeven en experimenten te doen. Daarom organiseert de Vereniging ‘Het Nederlandsch Natuur- en Geneeskundig Congres’ (NNGC) het congres Proeven op mensen: moet dat? mag dat? op 17 juni vanaf 10.00 uur bij Centre for Human Drug Research, Zernikedreef 8, te Leiden.

Proeven op mensen kennen een lange en niet altijd even rooskleurige geschiedenis. In dit congres gaat drs. Noortje Jacobs in op deze geschiedenis. Prof. dr. Adam Cohen vertelt hoe medische experimenten verlopen en prof. dr. Daniël Wigboldus over psychologische. Mr. E.B. van der Veen over welke waarde we eraan mogen hechten. Tot slot nemen wij samen met Prof. dr. Jos Kleinjans een kijkje in de toekomst. Gaat er een tijd komen dat proeven op mensen niet meer nodig zijn?

De inschrijvingskosten zijn €35,- , inclusief koffie/thee en lunch. Betaling: NL04INGB0000036711 t.n.v. NNGC te Rotterdam (o.v.v. Proeven). Uw betaling geldt tevens als registratie. Bezoek voor meer informatie over het programma, inschrijving, de locatie en tijden de speciale website hieronder.

>>>Publiekscongres Proeven op mensen: moet dat? ma...

Print