A A Lettergrootte

Werkconferentie Data: van Bench naar Bedside

30-11-2021 Hotel Hilton Royal Park Soestduinen

Werkconferentie Data: van Bench naar Bedside

Datum: 30 november 2021
Tijd: van 13.15 tot 17.00 uur, zaal open 12.30 uur.  
Locatie: Hotel Hilton Royal Park Soestduinen

In het medisch onderzoek, de gezondheidszorg en public health worden enorm veel data verzameld. Hoe kunnen we er voor zorgen dat deze data daadwerkelijk leiden tot betere gezondheid en gezondheidszorg. Hoe kunnen de uitkomsten patiënten – zowel met veelvoorkomende als zeldzame aandoeningen – zo snel mogelijk bereiken? Wat is een goede wijze van cocreatie en interactie met mensen die hun gegevens willen delen in het kader van onderzoek en zorg ? 

Deze werkconferentie wil daar aan bijdragen door om de tafel te gaan met een drietal belangrijke initiatieven: Health RIRegie op Registers en FAST en na te denken over mogelijkheden voor samenwerking, verbetering en versnelling.

De conferentie staat open voor iedereen die hierover mee wil denken: vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties, onderzoeksinstellingen, zorgverleners, productontwikkelaars  en beleidsmakers.

Het voorlopige programma vindt u hier.

De conferentie wordt georganiseerd door de VSOP en wordt financieel mogelijk gemaakt door het voormalige Apollo-netwerk, een netwerk van op innovatie gerichte organisaties uit de zorg, overheid en bedrijfsleven.

Aanmelden i.v.m. reserveringen graag voor 22 november a.s.

>>>Werkconferentie Data: van Bench naar Bedside

Print