A A Lettergrootte
  • headerfoto-pillen

Bewustwordingscampagne Illumina

19-02-2021

Illumina Inc, een diagnostisch bedrijf, voert elk jaar een interne bewustwordingscampagne door bijeenkomsten te organiseren en verhalen van patiënten te delen. Dit jaar staat in het teken van de zeldzame aandoeningen. Illumina brengt vier organisaties onder de aandacht die volgens hen vernieuwers zijn in het werk dat ze op dit terrein doen. De VSOP is vereerd één van die vier te zijn en verheugd dat ook de opbrengst van de campagne gedoneerd zal worden aan de VSOP. 

Illumina verwoordt het als volgt:

"Illumina Inc is een diagnostisch bedrijf dat de missie heeft om de gezondheid te verbeteren door de kracht van het genoom te ontsluiten. Als bedrijf zijn ze toegewijd aan het verbeteren van de weg naar diagnose voor gezinnen die getroffen zijn door genetische en zeldzame aandoeningen en hun technologie helpt bij het testen van genetische ziekten. 

Elk jaar voert Illumina Inc op Zeldzameziektedag een interne bewustwordingscampagne waarin de medewerkers worden uitgenodigd om te leren, te luisteren en mee te doen. Ze doen dit door bijeenkomsten te organiseren, verhalen van patiënten te delen en het werk van belangrijke organisaties over de hele wereld onder de aandacht te brengen. 

Dit jaar sluiten ze zich aan bij de internationale gemeenschap om zeldzame ziekten onder de aandacht te brengen en hebben ze vier organisaties belicht die volgens hen vernieuwers zijn in het werk dat ze doen om het bewustzijn en de pleitbezorging voor gezinnen te vergroten. 

Illumina Inc is vereerd om aan te kondigen dat ze ervoor hebben gekozen VSOP te steunen en zijn verheugd over de mogelijkheid om samen te werken om de unieke samenwerkingen en initiatieven die we leiden in Nederland en breder in Europa te belichten."

>>Bewustwordingscampagne Illumina

Print