A A Lettergrootte
  • headerfoto-pillen

Huisartsenbrochures NF1, Noonan, bronchiëctasieën

07-03-2016

Afgelopen maanden heeft de VSOP weer huisartsenbrochures opgeleverd. Nieuw zijn de brochures over het Noonan syndroom en Bronchiëctasieën. Voor de Brochure Neurofibromatose type 1 (NF1) uit 2010 is een update gerealiseerd voorzien van de nieuwste inzichten.

De brochure over het Noonan syndroom is tot stand gekomen met de Stichting Noonan Syndroom en het NHG. Voor de brochure over Bronchiëctasiën is samengewerkt met het Longfonds en het NHG. Beide brochures zijn financieel mogelijk gemaakt door een subsidie van Fonds PGO / Ministerie van WWS.

Door de update van de huisartsenbrochure NF1 heeft de Neurofibromatosevereniging weer een up-to-date-product voor de huisarts in handen, waar de vereniging weer even mee vooruit kan.

Momenteel werkt de VSOP hard aan de ruim 20 nieuwe huisartsenbrochures die na de zomer gereed moeten zijn en hoofdzakelijk op digitale wijze aan de huisarts zullen worden aangeboden.

Voor de nieuwe brochures en de update, maar ook voor een overzicht van de andere aandoeningen waarvoor een brochure beschikbaar is, gaat u naar www.zichtopzeldzaam.nl of www.vsop.nl of naar de website van de betrokken patiëntenorganisatie.
 

>>Huisartsenbrochures NF1, Noonan, bronchiëctasie...

Print