A A Lettergrootte
  • headerfoto-pillen

Oproep: dien een voorstel in dat kinderen met een zeldzame aandoening ten goede komt en maak kans op sponsoring!

01-09-2010

Evenals vorig jaar organiseert BPRA in samenwerking met de VSOP een sponsordiner waarvan de opbrengst ten goede komt aan de zeldzame aandoeningen. Dit jaar kunt u een voorstel indienen voor een goed doel dat verband houdt met een zeldzame aandoening bij kinderen. Bij voorkeur heeft dat doel te maken met wetenschappelijk onderzoek of therapieontwikkeling, maar ook andere voorstellen kunnen worden ingediend. Een breed samengestelde commissie maakt een keuze uit de ingediende voorstellen.

De opbrengst is nog moeilijk te voorspellen, maar zal naar verwachting tenminste enkele duizenden euro’s bedragen. Het is niet per sé noodzakelijk dat het bedrag van de opbrengst en de bestemming identiek zijn, het geld mag ook ten goede komen aan een omvangrijker (lopend) onderzoek of project.

Voorwaarden:

  • Voorstellen kunnen alleen ingediend worden door het bestuur van een patiëntenorganisatie, eventueel samen met een andere partij, zoals een onderzoeksgroep.
  • Het doel dient daadwerkelijk van belang te zijn voor kinderen met een zeldzame aandoening.
  • Het doel dient zo helder en volledig mogelijk beschreven te zijn.
  • Het voorstel dient een samenvatting te bevatten van maximaal 200 woorden.
  • De opbrengst dient in 2011 in zijn geheel aan het goede doel te worden besteed en als zodanig te kunnen worden verantwoord in de jaarrekening.

U kunt uw voorstel tot uiterlijk 1 november per e-mail indienen bij het VSOP secretariaat.

>>Oproep: dien een voorstel in dat kinderen met e...

Print